Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Το 10σέλιδο θα το διαβάσουν;;;

Κυκλοφορεί η φήμη πως το κείμενο είναι στα …αγγλικά!!
(Επειδή πλέον είναι ικανοί να πουν οτιδήποτε, αν στο σχολείο κοιτούσαν την καθηγήτρια τους και όχι τον πίνακα την ώρα των αγγλικών, μην μας το πουν αφού υπογράψουν…)
Σε δέκα σελίδες χαρτί θέλουν να μας τυλίξουν. Γιατί αυτός υποτίθεται πως είναι ο αριθμός των σελίδων που ο πρωθυπουργός Παπαδήμος μοίρασε στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για να τις μελετήσουν.
Στις δέκα αυτές σελίδες αποτυπώνονται αυτά τα οποία απαιτούν οι “φίλοι” μας για να μας δώσουν το νέο χοντρό δάνειο (ευγενικά η ιστορία ονομάζεται ” δεκασέλιδο σημείωμα με τις βασικές αρχές του νέου μνημονίου”).
Επί αυτού θα πρέπει να συμφωνήσει η τρημερής Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Και να δεσμευτεί.

Πάντως επειδή πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για αυτούς που διάβασαν ή όχι το πρώτο Μνημόνιο, είναι σίγουρο ότι πλέον θα διαβάζουν ακόμη και το 10σέλιδο!!!
Στη χθεσινή σύσκεψη παρόντες ήταν οι υπουργοί Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μεταφορών Μάκης Βορίδης, Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης,  Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Ζαννιάς και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης