Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ρε μήπως τελικά δεν είναι ο …τρελός του χωριού;;;

Πολλές οι συμπτώσεις! Και άλλος ηγέτης (γειτονικής μας) χώρας φέρεται να πάσχει από καρκίνο.
Και όπως λένε “σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να αποτελεί σύμπτωση!! ”  
Μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μια δήλωση-ερώτηση του προέδρου της Βενεζουέλα Ούγκο Τσάβες έκανε τον γύρο του κόσμου: «Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;».
Αυτή η δήλωση-ερώτηση έγινε μετά την ανακοίνωση ότι και η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες πάσχει από καρκίνο και υποβάλεται σε χημιοθεραπείες.
Στην ίδια κατάσταση (χημιοθεραπείες και αγωγές γενικότερα) βρίσκονται επίσης…

ο Φερνάντο Λούγο (πρόεδρος της Παραγουάης), η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ αλλά και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα. Φυσικά υπάρχει και ο Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει πρόβλημα με τον καρκίνο.
«Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;» αναρωτήθηκε τι μέρες εκείνες ο Τσάβες.
Θυμηθήκαμε αυτά που είπε ο Τσάβες γιατί υπάρχει πλέον έντονη φημολογία ότι και ο Τούρκος πρωθυπουργός πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.
Και αν προσέξει κανείς την πορεία αυτών των ηγετών, όλοι κάποια στιγμή “τόλμησαν” να τα βάλουν με τους μεγάλους αυτού του κόσμου, προστατεύοντας τα συμφέροντα των χωρών τους.

Μία απάντηση στο “Ρε μήπως τελικά δεν είναι ο …τρελός του χωριού;;;”

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΞΟΦΑΛΤΣΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΦΟΒΑΤΑΙ…..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.