Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ποιότητα νερού στα Καβάσιλα: νέα απάντηση της ΔΕΥΑΑΑλ

Νέα απάντηση στην ανακοίνωση-καταγγελία που έκαναν προχθές ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Καβασίλων Θ. Κατράνας και οι δημοτικοί συμβούλοι Άννα Λαμπίρη και Τάσος Τασιόπουλος είχαμε πριν σήμερα από την ΔΕΥΑΑΑλ (δείτε την ΕΔΩ, στη σχετική ανάρτηση που κάναμε). – στο τέλος της ανάρτησης δείτε και τις αναλύσεις που δημοσιοποίησε η ΔΕΥΑΑΑλ.
Στο τελευταίο δελτίο τύπου λοιπόν, η δημοτική επιχείρηση (δια του προέδρου της) αναφέρει τα ακόλουθα: 
ΘΕΜΑ: Απάντηση σε μια στείρα και επικίνδυνη αντιπολίτευση για δεύτερη φορά
    Δυο λόγια μονάχα θα πούμε αυτή τη φορά σε απάντηση στην ανταπάντηση των κ.κ. Κατράνα, Τασιόπουλου και της κ. Λαμπίρη.
    Όλα τα γεγονότα τα περιγράψαμε αναλυτικά την προηγούμενη φορά και καταδείξαμε, το ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ της ενέργειας του κ. Γκιόνογλου, που δεν είχε καμία βάση.
    Σήμερα αναφέρουμε μία μόνον πληροφορία.

Το έγγραφο της Δ/νσης Υγιεινής η ΔΕΥΑΑΛ, το έλαβε την 2 Νοεμβρίου 2011 κι όχι την 14η Οκτωβρίου  όπως αναφέρουν οι καταγγέλλοντες.
    Αυτό αποδεικνύεται από το πρωτόκολλο του Δήμου μας και είναι στη διάθεση των πάντων. Οι κ.κ. καταγγέλλοντες θα έπρεπε να ξέρουν ότι τα έγγραφα για να φτάσουν στον προορισμό τους θέλουν το χρόνο τους.
    Η ανάλυση του νερού (από δείγματα που έλαβε η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ.), έγινε την 7η Νοεμβρίου 2011 κι αυτό είναι επίσης καταγεγραμμένο και στη διάθεση όλων.
          Ο λαός, καταλαβαίνει ότι εμείς και το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ,. εργαζόμαστε εντατικά για να αποδώσουμε όχι μόνο στην τοπική Κοινότητα Καβασίλων καθαρό νερό σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές διατάξεις, αλλά και σε όλες τις Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου μας.. Και δεν είχαμε χρόνο να συντάσσουμε έγγραφα ενημερωτικά και ανακοινώσεις προπαγάνδας που σκοτώνει τα φαντάσματα. Σ’ αυτό συμφωνούμε.
    Λυπούμαστε βαθύτατα που κουράζουμε τους πολίτες του Δήμου μας με τέτοιες ανούσιες ανακοινώσεις. Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του και απαιτεί από εμάς ΕΡΓΟ.
          Δυστυχώς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε για να υπερασπιστούμε την αλήθεια.
          Δεν πρέπει να χαριστούμε στους λαϊκιστές και ψευδολόγους. Σ’ αυτούς που δεν σέβονται τον τόπο τους.
          Το νερό στην Καβάσιλα είναι ΑΡΙΣΤΟ, πόσες φορές θα πρέπει να το πούμε?
          Τέλος για το θέμα αυτό δεν θα επανέλθουμε.
Συνημμένα: Πρόσφατες  μικροβιολογικές αναλύσεις
                                                                                 
Τζίλας Γεώργιος
Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Α.ΑΛ.