Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μήπως και ξεχάσουν! Τα χρυσόψαρα (οι ψηφοφόροι)

Ο πιο ξεκάθαρος από όλους ήταν σήμερα ο Καρατζαφέρης: οι εκλογές πρέπει να πάνε πολύ πίσω, είπε, και ανέφερε αυτό που όλοι φοβούνται να αναφέρουν. Πως τρέμουν το πολιτικό κόστος όπως ο διάολος το λιβάνι!! Δεν τους νοιάζει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε άλλο !!!!
Γιατί όπως ορθά υπολόγισε (και μαζί με αυτόν σίγουρα το υπολόγισαν και όλοι οι υπόλοιποι), αν προκηρυχθούν εκλογές για τον Απρίλιο (στις 8), τότε η Βουλή θα πρέπει να διαλυθεί το πολύ στις 10 Μαρτίου. Και στις αρχές Μάρτη θα ψηφίσουν για πολλά, όπως για το χαντάκωμα της χώρας και των πολιτών της.
Και τότε πως θα πάνε στις κάλπες;; Με τι μούτρα;;; Ούτε 35% και οι τρεις μαζί δεν πρόκειται να πιάσουν!
Οπότε, άσε σου λέει να το πάμε πίσω το θέμα, μπας και ξεχαστούν πολλά και τσιμπήσουμε όλοι μας κανά ψηφαλάκι.
Αυτά είναι κριτήρια για την άσκηση πολιτικής και τη χάραξη της πορείας του μισοβουλιαγμένου καραβιού…
(από το τρίμηνο – το οποίο “υπολόγιζαν” – τελικά η Κυβέρνηση Παπαδήμου από ότι φαίνεται θα τελειώσει μαζί με αυτήν του Μόντι στην Ιταλία. Το 2013 και βλέπουμε! 
Όσο για το …”μεταβατικό” της υπόθεσης να υπενθυμίσουμε ότι η παρούσα Ελληνική Κυβέρνηση πρόκειται να συζητήσει και να ψηφίσει με τους δανειστές της χώρας πράγματα που θα επηρεάσουν οποιονδήποτε λάβει την εξουσία, τουλάχιστον μέχρι το 2015. Τόσο μεταβατικά πράγματα! Αλλιώς, όπως μας ενημέρωσαν σήμερα, κινδυνεύουμε με άτακτη χρεοκοπία…)