Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Θρίαμβος για μια ακόμη φορά!!! Μια ακόμη αποτυχία στις προβλέψεις…

Πάλι τα κατάφεραν: 156 μύρια μείον!! 
Ο Γενάρης βγαίνει σιγά-σιγά και τα στοιχεία για το τι συνέβη στις Εφορίες της Ελλάδας έρχονται – για μια ακόμη φορά – να διαψεύσουν τον …πρύτανη που εισηγήθηκε (και φυσικά τους πανέξυπνους που τον άκουσαν) αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά, στην Ελλάδα ακινητοποιήθηκαν περίπου 300.000 (!!!) αυτοκίνητα λόγω της κρίσης.
Οι πανέξυπνοι λοιπόν είχαν υπολογίσει…

ότι θα εισέπρατταν 1.273.000.000 από τέλη κυκλοφορίας. Τελικά έλαβαν μόλις 1.117.000.000 ευρώ, δηλαδή από την όλη πολιτική “χάθηκαν” κοντά 156.000.000 ευρώ!!!
Όσο για την τάση; Αυξητική τάση στις παραδόσεις πινακίδων κατά μέσο όρο κοντά στο 76% πανελλαδικά. Μεταξύ των περιοχών που είχαν μεγάλες αυξητικές τάσεις ήταν και η Βέροια, στην οποία παρατηρήθηκε αύξηση 70% στις παραδόσεις πινακίδων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Και φυσικά κοντά στα 156 μύρια έχουν χαθεί και πολλά ακόμη, από φόρους που θα καταβάλλονταν μέσω των καυσίμων που θα καταναλώνονταν, από μείωση τις πελατείας σε λαστιχάδες, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων, ασφαλιστές κοκ…