Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Θα γελάσει το χειλάκι κάθε πικραμένου Έλληνα!!

Ένα από τα ωραία που έφερε η κρίση και η ύφεση είναι και το ξεβράκωμα όλων αυτών που τόσα χρόνια “άρμεγαν” την Ελλάδα.
Γιατί όσο οι ελίτ θα εμμένουν σε αδιέξοδες πολιτικές και σε επιλογές που οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση, τόσο θα κινδυνεύουν να χτυπήσουν φαλημέντο τα μεγάλα τζάκια, οι “μεγαλοεπιχειρηματίες” και όσοι τρέφονταν από τον δημόσιο τομέα.
Ο κίνδυνος αυτός θα λειτουργήσει ως καταλύτης για να ανοίξουν στόματα και να ληφθούν θέσεις. Θα καρφώνει ο ένας τον άλλο.
Γιατί ο καθένας από αυτούς θα θέλει να σωθεί (πρωτίστως) αλλά και να έχει μια καλή θέση στο καράβι (δευτερευόντως), όταν αυτό ξαναμπεί σε σωστή πορεία.
Οπότε…

έχουμε να μάθουμε πολλά – κυρίως βρωμιές και διαπλοκές. Γιατί πλέον, με δεδομένη την επερχόμενη κοινωνική έκρηξη που θα σκάσει κάποια στιγμή (γιατί ο κόσμος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ άλλο τα παραμύθια και την ανελέητη φορολόγηση χωρίς αποτέλεσμα), όοοολοι αυτοί που μέχρι σήμερα λειτουργούσαν παρασιτικά σε βάρος της χώρας και του κοινωνικού συνόλου θα ανοίξουν το στοματάκι τους. Για να σωθούν.

Τα πρώτα δείγματα ήδη τα βλέπουμε σε κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και διαδίκτυο. Και σίγουρα αυτά που βλέπουμε είναι μόνο οι παρανυχίδες ενός συστήματος που είναι σάπιο και – ευτυχώς – ζει τις τελευταίες του ημέρες…