Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήλωση Τσαβδαρίδη για την εκλογή Παπαστάμκου

Δήλωση για την εκλογή του Ημαθιώτη Γ. Παπαστάμκου στην αντιπροεδρία της Ευρωβουλής έκανε ο πρώην βουλευτής (ΝΔ) και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο της Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Στη δήλωση του αναφέρει:
H τιμή και η ευρωπαϊκή καταξίωση στο πρόσωπο του φίλου και συναγωνιστή κ. Γιώργου Παπαστάμκου, με την εκλογή του στο αξίωμα του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, γεννά ελπίδα και στην Ημαθία, όπου ο Γιώργος Παπαστάμκος, τόσο ως υπουργός, βουλευτής και ευρωβουλευτής, όσο και ως ένας έγκριτος ακαδημαϊκός, προσέφερε πάντοτε τις υπηρεσίες και τη βοήθειά του, χωρίς ποτέ να προσποριστεί στενά προσωπικά ή κομματικά οφέλη.
Πέραν από τις δεδομένες συγχαρητήριες ευχές λοιπόν προς τον αγαπητό Γιώργο, η τοπική πολιτική και αυτοδιοικητική εξουσία οφείλει να αναζητήσει στις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις επαφές του, προοπτικές ανάπτυξης και ευημερίας για την περιφερειακή μας ενότητα. Με την ελπίδα ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Γιώργο Παπαστάμκο, σε ακόμη μεγαλύτερους θώκους, εκφράζω και πάλι, τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένειά του.
Λάζαρος Τσαβδαρίδης