Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ειδικό Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας: με δώρο ένα λεωφορείο για τις μετακινήσεις των παιδιών

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με μια ανάρτηση που είχαμε κάνει πριν από 11 μέρες, οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της Αλεξάνδρειας θα λάμβαναν ένα πολύ καλό δώρο για το νέο έτος.
Είχαμε βρει τον βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα στην Αλεξάνδρεια. Την ανάρτηση της ημέρας εκείνης μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ.
Πριν από λίγο λάβαμε και ένα δελτίο τύπου από το Ειδικό Σχολείο που σχετίζεται με το θέμα που σας είχαμε πει τότε, και είναι το ακόλουθο:
Ο Άγιος Βασίλης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας
Στις δύσκολες εποχές που περνούμε ο «Άγιος Βασίλης» επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο της Αλεξάνδρειας έχοντας στο σάκο του μια επιταγή 50.000 ευρώ για την αγορά Σχολικού Λεωφορείου για τις ανάγκες των μαθητών του και του σχολείου.
Η επιταγή είχε αποστολέα τον ΟΠΑΠ.
Αυτό είναι αποτέλεσμα…

…των ενεργειών των Συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτικών που πριν δύο χρόνια κατέθεσαν αίτημα στο συμβούλιο του ΟΠΑΠ για χρηματοδότηση αγοράς λεωφορείου.
Καθοριστική και σημαντική στην επιτυχία της χρηματοδότησης ήταν η συμβολή και οι προσωπικές ενέργειες του Βουλευτή του νομού μας Κ. Τόλκα Άγγελου.
Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια ο κ. Τόλκας επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε για τα προβλήματα του σχολείου και ανέλαβε προσωπικά την προώθηση και στήριξη του θέματος του λεωφορείου.
Η αγορά του λεωφορείου θα γίνει σύντομα και αυτό θα αλλάξει σημαντικά τη λειτουργία του σχολείου, καθότι οι μαθητές θα μπορούν πολύ πιο εύκολα να μετακινηθούν και να οργανώσουν εκδρομές κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγίας και η καθημερινότητά τους θα είναι πιο ευχάριστη.
Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαριστούν θερμά το συμβούλιο του ΟΠΑΠ για τη χρηματοδότηση και τον Βουλευτή Κ. Τόλκα Άγγελο για τις ενέργειες και το ενδιαφέρον του για τη λειτουργία και τις ανάγκες του σχολείου.
Τα Συμβούλια Γονέων και Κηδεμόνων και Διδασκόντων του Σχολείου

Μία απάντηση στο “Ειδικό Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας: με δώρο ένα λεωφορείο για τις μετακινήσεις των παιδιών”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.