Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ψήφισμα των κατοίκων του Καμποχωρίου για τους αυξημένους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Αλεξάνδρειας

Ύστερα από απαίτηση πολλών κατοίκων του χωριού που διαμαρτύρονταν για τους αυξημένους λογαριασμούς νερού που καλούνται να πληρώσουν στην Δ.Ε.Υ.Α.Α.ΑΛ, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανθία Παπαδοπούλου, συγκάλεσε γενική συνέλευση των κατοίκων, σύμφωνα με το άρθρο 85 παρ. α’ και στ’ του N.3852/2010.
Στη Γενική συνέλευση των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Καμποχωρίου όπου δεν παραβρέθηκε κανείς εκπρόσωπος της ΔΕΥΑΑΑ, (παρότι κλήθηκαν έγκαιρα) αποφασίστηκε ομόφωνα να  συνταχθεί το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας το οποίο θα συνοδεύεται από τις υπογραφές των κατοίκων:
«Κύριε Δήμαρχε, Διαμαρτυρόμαστε για την κλιμακωτή αύξηση της τιμής του νερού εξαιτίας της οποίας καλούμαστε να πληρώσουμε αυξημένους λογαριασμούς νερού. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε με την ανεργία, τις απολύσεις, τους χαμηλούς μισθούς και φόρους, κάθε αύξηση είναι δυσβάσταχτη για τους πολίτες και μάλιστα σε ένα κοινωνικό αγαθό όπως είναι το νερό.
Κατανοούμε τα προβλήματα της επιχείρησης όμως…

δεν είναι υπεύθυνοι οι πολίτες για αυτά. Να βρείτε άλλους τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά της, όπως είναι η επέκταση του δικτύου ύδρευσης.
Ζητάμε να πάρετε πίσω την αύξηση αυτή διότι με τον τρόπο που έγινε βάζετε τους πολίτες να πληρώσουν αυξημένους λογαριασμούς σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και μάλιστα χωρίς να τους έχετε ενημερώσει για τις αλλαγές που θα έφερνε στο τιμολόγιο η αύξηση αυτή.
Επίσης θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας ότι οι ανάγκες σε νερό στα χωριά μας είναι αυξημένες ειδικά κατά τους θερινούς μήνες».
Το παραπάνω ψήφισμα διαμαρτυρίας έχει αποσταλεί εκτός του κ. Δήμαρχου, στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΑΛ και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να αναγνωσθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, στους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων και στον τοπικό τύπο.