Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνεχίζουν τη χριστουγενιάτικη έκθεση και ευχαριστούν…

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης να σημειώσουμε ότι με μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών η Χριστουγεννιάτικη Έκθεση του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας.
Το Δ.Σ. και ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαριστούν όλο τον κόσμο που επισκέπτεται την Έκθεση και αγοράζει δημιουργίες των παιδιών, εκπαιδευτών και εκπαιδευτικών του Κέντρου και του σχολείου, στηρίζοντάς με αυτόν τον τρόπο στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία,…

και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), Γιώργο Μιχαηλίδη, το Διευθυντή Γιάννη Καμπούρη και όλο το προσωπικό που επέδειξαν για μια ακόμη χρονιά την ευαισθησία τους παραχωρώντας με όλη τους την αγάπη το χώρο όπου φιλοξενούνται και προβάλλονται οι κατασκευές μας!
Επίσης ευχαριστούν θερμά τον κ. Στέλιο Παρλιάρο για την προσφορά των ειδών ζαχαροπλαστικής.
 
Τέλος ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Ημαθίας και το Κέντρο Κατάρτισης, Απασχόλησης και Διημέρευσης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Α. Ταξιαρχόπουλο, υδραυλικό, για την προσφορά εργασιών, τα υλικά οικοδομών Σ. Βουλγαράκη για την προσφορά υλικών και εργασιών και τη Βιομηχανία ΑΛΜΕ (κομπόστες), για την προσφορά προϊόντων τους.