Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Οι δραστηριότητες των "Παιδιών της Άνοιξης"

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011, ολοκληρώθηκε η από κοινού συνεργασία του Κέντρου «Τα παιδιά της Άνοιξης» και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας με το ΓΕΛ του Μακροχωρίου. Η δράση των παραπάνω φορέων ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες και είχε ως στόχο την αλληλεπίδραση και συνύπαρξη των μαθητών, μέσω της συνεργασίας, της έκφρασης των συναισθημάτων, της αλληλοβοήθειας, της δημιουργικότητας, του παιχνιδιού και του σεβασμού της διαφορετικότητας, καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. 
Η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε αυτό το πλαίσιο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή του ΓΕΛ Μακροχωρίου, Απόστολο Γκανά καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, για το κάλεσμα και τη φιλοξενία τους. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εκπαιδευτικό κ. Κωνσταντία Μπουλασίκη, τους μαθητές καθώς και το πλήθος των ατόμων που συντέλεσαν στην επίτευξη των στόχων μας. Οι μαθητές αποχαιρετίστηκαν ανταλλάσοντας ευχές και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το νέο έτος! 
Επίσης, Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπ/σης & Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά την Ομάδα Προσκόπων Αλεξάνδρειας που επισκέφτηκαν το χώρο μας, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2011. Τα παιδιά κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα είδη και πέρασαν ένα υπέροχο Σαββατόβραδο! 
Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ