Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μήνυμα εστάλη! Μήνυμα ελήφθη;;

Άρχισαν τα όργανα στην ετερόκλητη Κυβέρνηση Παπαδήμου. Ένα γεγονός το οποίο ανάγκασε χθες το λεγόμενο και “πρωθυπουργικό περιβάλλον” να διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση πως “οι υπουργοί αξιολογούνται και ότι ο ρόλος και οι αρμοδιότητές του κ. Παπαδήμου απορρέουν από το Σύνταγμα και δεν είναι περιορισμένες.”
Αυτή η αναφορά σε αξιολογήσεις και αρμοδιότητες είχε δυο παραλήπτες: τους υπουργούς που πλακώνονται με το παραμικρό (δείτε επόμενη ανάρτηση) αλλά και όλους όσους θεωρούν ότι ο Παπαδήμος είναι “υπηρεσιακός”, “ειδικού σκοπού” κλπ.
Φυσικά αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει και κάτι ακόμη, πιο ανησυχητικό:

ο Παπαδήμος προτίθεται να υπογράψει και τη νέα συνθήκη της ΕΕ, η οποία θα εκχωρεί τα πάντα (σε κάθε χώρα) στο μη εκλεγμένο και πνιγμένο στην ομίχλη και στη θολούρα διευθυντήριο των Βρυξελλών; Άλλωστε συνταγματικά έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει. Πρωθυπουργός είναι!

Ξεκάθαρα και ας το πάρουμε χαμπάρι: ο Παπαδήμος ήρθε για να μείνει. Ό,τι και να λένε τα κάθε λογής αρχηγικά παπαγαλάκια των 3 που στηρίζουν την παρούσα Κυβέρνηση της χώρας μας. Και πλέον – αισθανόμενος δυνατός, έχων γαρ την έξωθεν ανεξάντλητη και ακατάπαυστη στήριξη – το διαμηνύει προς άπαντες.