Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η εβδομάδα που πέρασε για "Τα Παιδιά της Άνοιξης"

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου “Τα παιδιά της Άνοιξης” και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, επισκέφτηκαν το Κ.Α.Π.Η. Αλεξάνδρειας. Στο πνεύμα των ημερών ανταλλάχτηκαν ευχές και προσφέρθηκαν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και δώρα σε κάθε έναν από τους μαθητές.
Την ίδια ημέρα “Τα Παιδιά της Άνοιξης” φιλοξένησαν το Τμήμα Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας. Οι μαθητές…

μετά από μια σύντομη ξενάγηση στα εργαστήρια και τις αίθουσες διδασκαλίας, μοίρασαν γλυκίσματα στα παιδιά, ανταλλάσοντας ευχές για το νέο έτος και επισκέφτηκαν τη Χριστουγεννιάτικη έκθεση, στο χώρο μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο της Αλεξάνδρειας!
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 η Γ΄ Τάξη του Γυμνασίου της Μελίκης επισκέφτηκε “Τα παιδιά της Άνοιξης”. Αφού έγινε μια σύντομη ξενάγηση στα εργαστήρια και τις αίθουσες διδασκαλίας ακολούθησε Βιωματικό Εργαστήριο όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουνε σε επαφή μεταξύ τους.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με πολύ χορό και τραγούδι!
Επίσης, ο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ευχαριστεί θερμά το Καφέ «ΕΡΑΤΕΙΝΟΝ», στη Βέροια για το κάλεσμα των παιδιών καθώς και του προσωπικού.