Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ημερίδα για την τρούφα και το μανιτάρι

Ημερίδα με θέμα την καλλιέργεια του μανιταριού και της τρούφας θα πραγματοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στη Γεωργική Σχολή στη Θέρμη (δίπλα στο Κέντρο Υγείας Θέρμης), την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 στις 9 το πρωί. Τη διοργάνωση της ημερίδας έχει το ίδιο το Κέντρο. Εισηγητές θα είναι ο κ. Λιπώνης Γεώργιος,  Γεωπόνος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δρ Στέφανος Διαμαντής, Δασολόγος – πρώην Ερευνητή του ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.

Συγκεκριμένα η ημερίδα θα περιλαμβάνει δύο θέματα:

  • Καλλιέργεια Μανιταριών. Ομιλητής: Λιπώνης Γεώργιος Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Καλλιέργεια Τρούφας – Τρουφοφόρα φυτά – αναφορά σε Κρανιά, Καστανιά, Δασικά είδη. Ομιλητής: Στέφανος Διαμαντής, Δασολόγος πρώην Ερευνητής του ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θεσσαλονίκης (τηλέφωνο: 2310-472300 & fax: 2310-473213).
πηγή: www.ogeeka-dimitra.org.gr