Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Γυναικεία ομάδα της Αγίας Βαρβάρας: νέα νίκη και πλέον στην κορυφή!!

Σήμερα η “Περισκόπηση” πήγε γήπεδο. 
Δυστυχώς μόνο για το πρώτο ημίχρονο – λόγω ανωτέρας βίας δεν μπορέσαμε να μείνουμε και στο δεύτερο, αλλά είδαμε καλή μπάλα από τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που έπαιξαν κόντρα με την “Ροδόπη 87”.
Τα …καλά για την ημαθιώτικη ομάδα ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο (όπως μάθαμε, θεωρούν την εστία στην οποία σκοράρησαν σήμερα τυχερή – και το απέδειξαν).
Η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο (μιλάμε πάντοτε για το πρώτο, να το επαναλάβουμε, γιατί το δεύτερο δεν το είδαμε) και είχε καταφέρει να παίζει μπάλα στα 4/5 του γηπέδου, χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες. Η φιλοξενούμενες παραλίγο να σκοράρουν στο 43′, όταν σε μια φάση η μπάλα “χάθηκε” μεταξύ των παικτριών και τελευταία στιγμή τα κορίτσια έσωσαν ακριβώς πάνω στη γραμμή (θα το δείτε στην προτελευταία από τις φωτογραφίες που ακολουθούν).
Τελικό αποτέλεσμα, 3-1 και με αυτό το σκορ τα κορίτσια της Ημαθίας βρίσκονται ήδη στην πρώτη θέση. Επόμενο παιχνίδι στις 18 Δεκεμβρίου, στην Ηγουμενίτσα.
Δείτε παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες που τραβήξαμε σήμερα το απόγευμα και περισσότερα θα ακούσετε αύριο, στην εκπομπή “Αθλητικά γεγονότα” (με τον Γιάννη Ζήνα και τον Γιάννη Τσικ – ο οποίος δηλώνει και μεγάλος φαν της ομάδας!!!) αύριο το απόγευμα στις 5, από στους 97,7 fm.

Μία απάντηση στο “Γυναικεία ομάδα της Αγίας Βαρβάρας: νέα νίκη και πλέον στην κορυφή!!”

Συγχαρητηρια σε ολους οσουν κανανε αυτη την ομαδα και σε οσους την προβαλετε. Θελω πολυ να δω τα κοριτσια, αφου ειμαι οπαδος και του γυναικείου ποδοσφαίρου, αλλα ας όψονται οι μεταδόσεις απο το ράδιο Αλεξανδρεια που δεν μ αφηνουν!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.