Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ας στηρίξουμε τους δικούς μας ανθρώπους

Το είπαμε πριν από τις γιορτές και θα το ξαναπούμε και τώρα: αν περίσσεψε κανά ευρώ (αφού έχετε αναγκαστεί να πληρώσετε τέλη τύπου ΔΕΗ, παράλογους φόρους που έχουν στραγγίξει το πορτοφόλι σας και έχουν ξετινάξει τον όποιο προϋπολογισμό έχετε κάνει, φουσκωμένα τέλη κυκλοφορίας κλπ κλπ) και σκοπεύετε να επισκεφτείτε καταστήματα, προσπαθήστε να στηρίξετε τα δικά μας μαγαζιά.

Τα μικρομάγαζα, τα μπακάλικα της γειτονιάς, τα υποδηματοπωλεία, τα ρουχάδικα, τα μανάβικα. Οι μεγαλομπακάληδες και οι μεγαλοραφτάδες ΔΕΝ πρόκειται να είναι δίπλα μας στα δύσκολα! Μας δίνουν σημασία μόνο όταν το πορτοφόλι είναι γεμάτο, μόνο όταν εγκριθεί από την τράπεζα το ποσό που τους ενδιαφέρει για τις 3000 δόσεις που επιλέξαμε! Ξεκάθαρα και απλά!
Όταν η εποχή των παχέων αγελάδων παρέλθει (και μιλάμε για το άμεσο διάστημα, για αυτό μετά τις γιορτές), θα μας ξεχάσουν. Και δίπλα μας, διαθέσιμοι να μας παράσχουν πίστωση και να μας εντάξουν στο …μπλοκάκι τους θα είναι τα μικρά μαγαζιά. Αυτοί που τραβάνε τα ίδια ζόρια με εμάς, αυτοί που ζορίζονται να πληρώσουν ΤΕΒΕ, νοίκια, υπαλλήλους, ρεύμα, τηλέφωνο. Γιατί περνάνε τα ίδια με εμάς!
Κάντε τα παζάρια σας μαζλι τους για μια καλύτερη τιμή (αυτονόητο, γιατί δεν θα πάμε και με κλειστά τα μάτια) και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγούμε και εμείς αλλά και αυτοί κερδισμένοι μακροπρόθεσμα…