Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ένας …ιδιαίτερος τοκετός!

Η γέννηση ενός παιδιού φέρνει ευτυχία (και πολλά άλλα φυσικά, τα οποία δεν περιγράφονται!!). Η χαρά είναι διπλή, ειδικά αν έχεις γεννητούρια τέτοιες μέρες.
Ελάχιστες όμως φορές έχεις και …εξτρά εκπλήξεις όπως αυτή που είχε ένα ζευγάρι στη μακρινή Τασμανία. Γιατί εις εκ των τραυματιοφορέων που κλήθηκαν να βοηθήσουν ήταν μέσα στο κλίμα των ημερών.
Συγκεκριμένα, η εγκυμονούσα αισθάνθηκε τους πόνους της γέννας ενώ τύλιγε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για συγγενείς και φίλους.

Η γέννηση της μικρής ήταν ένας υπέροχος τρόπος για να γιορταστούν τα Χριστούγεννα“, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας συντονισμού των ασθενοφόρων του νησιού.  
Η γυναίκα βρισκόταν σε τέτοια φάση του τοκετού που αντί να την οδηγήσουν στο ασθενοφόρο για να την μεταφέρουν στην κλινική χρειάστηκε να γεννήσει στο σπίτι“, είπε. 
Η γέννηση στις 12:06 ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι ένα ιδιαίτερο συμβάν, ιδίως αφού συνέβη κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο σπίτι. Νομίζω ότι ο τραυματιοφορέας φορούσε στο κεφάλι του ένα ζευγάρι κέρατα τάρανδου εκείνη τη στιγμή“, πρόσθεσε.
η είδηση από το nooz.gr