Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Έκλεισαν" για φέτος, με τα κορίτσια να τους τα …ψέλνουν!

Σήμερα είχαμε και κλείσιμο της περιόδου για την εκπομπή “Αθλητικά Γεγονότα” του Ράδιο Αλεξάνδρεια. Μια εκπομπή η οποία κρατάει την Ημαθία στους δέκτες της τις ώρες και τις ημέρες που μεταδίδεται.
Και έκλεισε με τον καλύτερο και μοναδικό τρόπο: με μια μοναδική για τα δεδομένα της Ημαθίας ανασκόπηση των ερασιτεχνικών κατηγοριών, ειδικά της Α1 για την οποία έκανε πλήρη ανάλυση (με πληροφορίες και στατιστικά) εις εκ των παρουσιαστών της Σάκης Γκέσκος.
Η εκπομπή έδωσε ραντεβού για …του χρόνου, αφού θα ξαναείναι στα ερτζιανά της Κεντρικής Μακεδονίας στις 9 Ιανουαρίου του 2012.
Στους συντελεστές της εκπομπής όμως έγινε και μια έκπληξη: το στούντιο επισκέφτηκαν άνθρωποι από την αγαπημένη τους ομάδα, τη γυναικεία ομάδα της Ημαθίας, του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Πουλασουχίδης, Μώραλης και κάποια από τα κορίτσια που παίζουν στην ομάδα. Και τους τα …έψαλαν!! Τα κάλαντα, εννοείται!!!!
στις φωτογραφίες ο Σάκης Γκέσκος και ο Γιάννης Τσικ. Ο Γιάννης Ζήνας ήταν για μια ακόμη φορά πίσω από την κονσόλα, οπότε θα τον έχουμε σε φωτό το Νέον Έτος.