Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στο νοσοκομείο της Λαμίας ο Γκλέτσος, μετά από επεισόδιο με συνεργάτη του

Δέχθηκε καταγγελίες για χρήση ουσιών στην “Παραμυθοχώρα”. 
“Ή αυτοί ή εγώ…” είπε.
Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται το νοσοκομείο Λαμίας όπως και ο συνεργάτης του Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της “Παραμυθοχώρας” Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον οποίο είχε σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο νοσοκομείο Λαμίας.
Οι καταγγελίες του Δημάρχου Στυλίδας στο LamiaReport είναι πολύ σοβαρές και όπως είπε τις έκανε στην Αστυνομία και στους άνδρες της Ασφάλειας, που μετέβησαν στο νοσοκομείο.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας, όπως κατήγγελε στο site της Κεντρικής Ελλάδας (το βίντεο ΕΔΩ), ζήτησε τα κλειδιά της “Παραμυθοχώρας” από το συνεργάτη του, μετά από καταγγελίες…

που είχε για χρήση ουσιών αργά τη νύχτα. Ο συνεργάτης του αρνήθηκε και ακολούθησε συμπλοκή. “Η Στυλίδα θα καθαρίσει από τους αλήτες. Ή αυτοί ή εγώ… όταν άκουσα τις καταγγελίες τρελλάθηκα...” είπε μεταξύ άλλων.
Σε επικοινωνία που είχαμε το site με το περιβάλλον του κ. Ευάγγελου Κυριακίδη, που νοσηλεύεται στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας στο νοσοκομείο της Λαμίας, τους ενημέρωσαν ότι ο κ. Κυριακίδης δεν είναι σε θέση να κάνει δηλώσεις, διότι πονάει και ζαλίζεται.
από το LamiaReport