Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πάει και η Μιλέναααα…

Πάει και αυτή! Παραιτήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και ανεξαρτητοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, λέγοντας πως δεν συμφωνεί με τις πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα. Περιττό να πούμε πως η Αποστολάκη ΔΕΝ θα παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα, το δήλωσε η ίδια.
Άρα: 1) είναι εμφανές ότι το ΠΑΣΟΚ είναι χωρισμένο το λιγότερο σε τέσσερα κομμάτια, τους παπανδρεϊκούς-προεδρικούς, τους εναπομείναντες σημιτικούς (όσους είχαν αναδειχθεί δηλαδή τον καιρό του “εκσυγχρονισμού”), τους…

αριστερόστροφους του “πατρός” που ψάχνουν στέγη και τέλος τους βενιζελικούς (όσοι του απέμειναν του Βαγγέλη, μετά το κάζο του υπουργείου οικονομικών που τον έριξε ο Γιώργος). Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που ακόμη ψάχνουν στέγη κοντά σε Λοβέρδο, Χρυσοχοϊδη και άλλους δελφίνους.
2) πλέον – και με δεδομένο ότι ούτε η Αποστολάκη θα ψηφίσει (αφού …διαφωνεί, τι να ψηφίσει;;) = ο Παπανδρέου μένει με 152 – τα μεσάνυχτα της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης ο Πρωθυπουργός “δικαιούται” να χάσει μόνο έναν. Μετά πάμε σε εκλογές *
*γιαυτό γράφαμε το πρωί ότι “Φυσικά παίζει και το ενδεχόμενο να είναι πολιτικά ασταθής μέχρι τότε, με τις εκλογές να γίνονται …γρηγορότερα από το δημοψήφισμα.”