Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αγίας Βαρβάρας: η Ημαθία έχει τον αντιπρόσωπό της στα γυναικεία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου!!!

Φωτογραφία από τα “Αθλητικά Χρονικά”
Τα καλύτερα ακούσαμε χθες το απόγευμα (στην εκπομπή “Αθλητικά γεγονότα”, με τους Γιάννη Ζήνα και Γιάννη Τσικουρκιτούδη) για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αγίας Βαρβάρας η οποία αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Οι 2 παρουσιαστές/σχολιαστές του ραδιοφώνου πήγαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας με τον ΠΑΟΚ Κοζάνης (έγινε την Κυριακή που μας πέρασε και έληξε με σκορ 2-0) και από αυτά που μας είπαν καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τελικά το γυναικείο ποδόσφαιρο προσφέρει τις ίδιες ακριβώς συγκινήσεις με το ανδρικό.
Μάλιστα ένας εκ των παρουσιαστών ανέφερε πως το στυλ κάποιας παίκτριας ήταν παρόμοιο με αυτό του μεγάλου έλληνα ποδοσφαιριστή….

Δημήτρη Σαραβάκου. Και επειδή ξέρω πως δεν εντυπωσιάζεται εύκολα ο Τσικ, είμαι πεπεισμένος ότι όντως έτσι συμβαίνει!
Στην εκπομπή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και ο κ. Πουλασουχίδης, εις εκ των πρωτεργατών της κίνησης για τη δημιουργία μιας γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου σε ένα μικρό χωριό όπως η Αγ. Βαρβάρα. Ο κ. Πουλασουχίδης μίλησε για τη συγκρότηση της ομάδα και για τις παίκτριες και αποδέχθηκε πρόσκληση των “Αθλητικών Γεγονότων” να επισκεφτεί η ομάδα την εκπομπή.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρακολουθούμε την πορεία της ομάδας και να την προβάλουμε όσο γίνεται, αφού πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια η οποία αξίζει ενθάρρυνσης και προβολής. Να σημειώσουμε ότι ούτε η Βέροια, ούτε η Αλεξάνδρεια, ούτε η Νάουσα έχουν γυναικείες ομάδες που να αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες.