Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΔΕΥΑΑ: διακανονισμοί (και χωρίς νέο κανονισμό, αφού χθες δεν ψηφίστηκε)

Χθες κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Γ. Τζίλα, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Όπως είχαμε πει πριν λίγες μέρες θα τον ψάχναμε στο γραφείο του, αλλά κανείς από τους 2 δεν μπόρεσε. Δεν πειράζει, τον βρήκαμε εκεί, στο Δ.Σ.
Ο πρόεδρος παρουσίασε στο ΔΣ και τον νέο εσωτερικό κανονισμό της Επιχείρησης (ο οποίος προβλέπει και αύξηση του προσωπικού κατά 18 άτομα σε σχέση με αυτά που σήμερα εργάζονται εκεί), ο οποίος τελικά θα ξαναπαρουσιαστεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τον ρωτήσαμε για τους φουσκωμένους λογαριασμούς που καταφθάνουν (και αφορούν καταναλώσεις προηγούμενων περιόδων) και του αναφέραμε….

τα παράπονα των δημοτών. Ο Τζίλας ήταν ξεκάθαρος: όποιος καταναλωτής θέλει μπορεί να επισκεφτεί τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και να αιτηθεί διακανονισμό. Και όπως μας είπε ο πρόεδρος, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους οι διακανονισμοί και γίνονται αποδεκτοί και καλοί είναι. Οπότε, σπεύσατε προς διακανονισμό και του χρόνου προσοχή με τα νερά.