Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Φοβούνται αυτούς που τους εξέλεξαν!!

Ο φόβος των κρατούντων είναι γενικότερος. Και αν μέχρι σήμερα κρύβονταν πίσω από το γνωστό “λαϊκή εντολή”, σήμερα έχουν αρχίσει να κρύβονται από τη “λαϊκή οργή”. Παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα.
Στην Ιταλία για παράδειγμα: απαγορεύτηκαν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου οι…

πορείες στη Ρώμη. Βλέπουν τι γίνεται εδώ, βλέπουν τις προθέσεις και τις διαθέσεις των οίκων (μη ρώτατε πάλι ποιων οίκων!), βλέπουν πως το πράγμα πάει και εκεί σε χοντρές περικοπές. Και επειδή φοβούνται το λαό ο οποίος τους εξέλεξε, τον φιμώνουν, τον περιορίζουν, του απαγορεύουν να κινηθεί ως θέλει. Τον θέλουν υπό έλεγχο.
Ο δήμαρχος της Αιώνιας Πόλης υπέγραψε απόφαση για απαγόρευση των πορείων, με πρόσχημα την …κίνηση στην πόλη του. Και ήδη υπάρχουν 6 αιτήματα σε τοπικό διοικητικό δικαστήριο να κηρυχθεί παράνομη η απόφαση του δημάρχου Gianni Alemanno.
Στην απόφαση καθορίζονται ακόμη και οι χώροι στους οποίους οι Ρωμαίοι θα μπορούν να διαδηλώνουν: piazza Bocca della Verità, piazza Santi Apostoli, piazza della Repubblica, Circo Massimo, piazza Farnese, piazza San Giovanni, piazza del Popolo. Και αν έχετε όρεξη, δείτε σε έναν χάρτη την απόσταση …ασφαλείας από τα διάφορα κέντρα εξουσίας.
Τέτοια μεγαλεία ζει σήμερα η Ευρώπη – τα μεγαλεία που έζησε μετά την 11η Σεπτεμβρίου η Αμερική, ελέω Patriot Act…