Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Προκλητικός! Δεν είναι η κατάλληλη ώρα είπε; Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα!

Καθόλου “τραβηγμένο” το μοντάζ που κάναμε! Αν αναλογιστούμε μάλιστα αυτά που είπε σήμερα ο Ρέσλερ (ο …αντ’ αυτής), όταν μίλησε στους Έλληνες – οι οποίοι εργάζονται περισσότερο σχεδόν από κάθε άλλο Ευρωπαίο – και τους συνέστησε (δεν μπορεί ακόμη να τους αναγκάσει, οπότε επέλεξε να παραμείνει στις συστάσεις!!!) να εργάζονται περισσότερο, να πηγαίνουν στη δουλειά τους νωρίτερα και να φεύγουν αργότερα!
Δεν φταίμε εμείς για το χάλι μας κε Ρέσλερ!
Οι πολιτικοί μας που ξεπούλησαν (και σκοπεύουν να συνεχίσουν να το κάνουν – δείτε και καμία σημερινή δήλωση φερέλπιδος πρωθυπουργού) τα πάντα και έφτασαν τη χώρα στο σημερινό της χάλι. 
Και φυσικά φταίνε και οι ασύδοτες και αδίστακτες οι εταιρίες της χώρας σας, οι οποίες δεν άφησαν “αλάδωτο” κανέναν!!! Ναι, αυτές οι πολυεθνικές που με τόσο καμάρι επιδεικνύετε εσείς και η παρέα σας ανά τον κόσμο, ως τα αντιπροσωπευτικά δείγματα του γερμανικού “θαύματος” (το οποίο “θαύμα” έγινε πραγματικότητα με ανεξάντλητα αμερικανικά κεφάλαια, με ελληνικά, ιταλικά, ισπανικά και πορτογαλικά εργατικά χέρια των γκασταρμπάϊτερ και με τη μη απαίτηση των αποζημιώσεων, τις οποίες και εξακολουθείτε να οφείλετε ακόμη).
Όσο για τις αποζημιώσεις που μας χρωστούν από το 1990;;
Γαργάρα το έκανε ο τύπος το ζήτημα, αναφέροντας ότι δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα – απλά εδώ στα νότια Βαλκάνια ψάχνουμε αυτόν που θα έχει τα κάκαλα να ζητήσει να αποληρωθούν μέχρι δεκάρας και με τον νόμιμο τόκο τα κατοχικά “δάνεια” που η χώρα σας άρπαξε  μέσα από τις τσέπες των Ελλήνων πριν από 70 χρόνια και φυσικά τα λεφτά για τις πολεμικές επανορθώσεις!

Τι λέτε καλέ; Αλήθεια, δεν είναι η ώρα;; 
Τώρα είναι η ώρα, που καιγόμαστε! 
Τώρα τα χρειαζόμαστε, και μάλιστα ΟΛΑ!