Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, επαναλαμβάνεται η διαδικασία εκλογής στις 14 Νοεμβρίου στην Αλεξάνδρεια

Με σημερινή ανακοίνωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Γιάννη Γκιουρτζή γίνεται γνωστό ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στην εκλογή του Συνηγόρου του Δημότη και της Επιχείρησης τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 20:30. 
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης μπορούν να καταθέσουν αίτηση – δήλωση, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, το αργότερο μέχρι και δύο (2) ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (δηλαδή έως τη Δευτέρα 14-11-2011 και ώρα 18:30). 
Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν…

…τα ίδια, ή άλλα, νέα, πρόσωπα, ή να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους πρόσωπα που είχαν θέσει υποψηφιότητα στα πλαίσια της προηγούμενης προκήρυξης του Δήμου.
Έντυπο αίτησης – δήλωσης παρέχεται στους ενδιαφερόμενους, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας (οδός Εθνικής Αντίστασης 42, αρμόδιος υπάλληλος κ. Πελαγία Δημητρίου, τηλ. 23333-50142).