Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πολύ αργά…! Αυτό θα έπρεπε να είναι το αυτονόητο από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους!!!!

Τον πλήρη έλεγχο του «πόθεν έσχες» των τελευταίων 20 ετών όλων όσοι διετέλεσαν Υπουργοί, Υφυπουργοί, βουλευτές, γενικοί και ειδικοί γραμματείς Υπουργείων, πρόεδροι και διοικητές οργανισμών του δημοσίου, ζητούν με τροπολογία που κατέθεσαν στην Βουλή και στο πολυνομοσχέδιο, 29 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές για τον έλεγχο αυτό, προτείνουν….

τη σύσταση ειδικής 29μελής επιτροπής με επικεφαλής ανώτατο δικαστικό, μέλη 18 ανώτατους και ανώτερους δικαστικούς και 10 έμπειρα στελέχη- κρατικούς λειτουργούς. Η εν λόγω επιτροπή μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου προτείνουν να αναδεικνύει και να δημοσιοποιεί τα σημεία των δηλώσεων των οποίων δεν δικαιολογείται το «έσχες» και να παραδίδει τα πορίσματά της στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.
Σκοπός της πρότασής τους είναι – όπως αναφέρουν – να διαφυλαχθεί η τιμή του πολιτικού κόσμου και η ηθική διάσταση του πολιτικού συστήματος που σήμερα βρίσκονται σε οριακό σημείο και εκτιμούν ότι «μοναδική διέξοδος από τον ασφυκτικό κλοιό της λαϊκής αποδοκιμασίας για τα όσα παρελθόντα γεγονότα διαφθοράς αναδεικνύονται είναι η παρουσίαση της αλήθειας».