Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Γιορτή της Πίτας και 2η Γιορτή Μελιού στην Αλεξάνδρεια (16 & 17/10/2011)

Γιορτή της Πίτας την Κυριακή 16/10
2η Γιορτή Μελιού, το Σάββατο 15/10 και την Κυριακή 16/10.
 δείτε και το τμήμα της Βετσοπούλου που θα κλείσει την Κυριακή, ΕΔΩ 
Ο δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την δημοτική κοινωφελή επιχείρηση διοργανώνει, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 20:00, στο πλακόστρωτο μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο τη «Γιορτή της Πίτας».
Μέλη από 24 πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής του δήμου Αλεξάνδρειας θα βάλουν το μεράκι και την τεχνική τους, για να προσφέρουν στους επισκέπτες της εκδήλωσης νοστιμότατες παραδοσιακές πίτες, υπό τους ήχους της ορχήστρας του Αργυρή Μάντζιου, που έχει αναλάβει να ψυχαγωγήσει τον κόσμο με καλή παραδοσιακή μουσική.

Η δημοτική αρχή ευελπιστεί φέτος ότι η εκδήλωση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή και καλεί τους δημότες και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή να συμμετάσχουν στη γιορτή.
Παράλληλα, στο ίδιο μέρος (πλακόστρωτο μπροστά από την Αγροτική Τράπεζα), ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ημαθίας με την υποστήριξη του δήμου Αλεξάνδρειας, διοργανώνει, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, την «2η Γιορτή Μελιού», με έκθεση μελισσοκομικών προϊόντων από μελισσοκόμους της περιοχής και γευσιγνωσία μελιού (πληροφορίες: κ. Σταύρος Μουρατίδης, πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου, τηλ. 6974-846646).
Οι είσοδος για το κοινό και στις δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.