Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Όταν τα τηλεφωνήματα γίνουν γνωστά, τότε θα προκληθεί σεισμός"

Αυτό ανέφερε σε φίλο του (φυγόδικο που η τύχη του “αγνοείται” κάπου στη Νότια Αμερική) ο κατηγορούμενος για την …τροφοδοσία του Σίλβιο με κοπέλες για τα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι, Τζιανπάολο Ταραντίνι.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, πρόκειται για περίπου 30 τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για τις οποίες έχουν χάσει τον ύπνο τους ο Σίλβιο, ο Ταραντίνι, διάφοροι μεγαλοβιομήχανοι και πολλές “κορασίδες” που συντρόφευαν τους παραπάνω τις κρύες και μοναχικές τους νύχτες. Το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών…

θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν αυτές οι συνομιλίες ενταχθούν στα αποτελέσματα των ερευνών που διεξάγει η Εισαγγελία του Μπάρι (στη νότια Ιταλία) – όπως λένε αυτό θα γίνει μετά την 15η Σεπτεμβρίου.
Όμως έχει ήδη διαρρεύσει ότι γίνεται αναφορά σε πολύ χρήμα, σεξ, κλείσιμο ραντεβού, δωράκια (όπως ακριβά ρούχα και κοσμήματα). Τα τελευταία – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες – δίδονταν από τον Σίλβιο στα κορίτσια τα οποία “στρατολογούσε” και έστελνε στον Ιταλό πρωθυπουργό ο Ταραντίνι (ο οποίος ανακρίνεται για κατηγορίες που έχουν να κάνουν με σύσταση συμμορίας, διαφθορά και συνέργεια σε πορνεία).