Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σύλλογος "Αθλητισμός – Φύση – Πολιτισμός": οι συμμετοχές μελών του σε αγώνες κατά το μήνα Σεπτέμβριο

Εξαιρετικά ενεργός, πολυδιάστατος και με πολλές επιτυχίες φαίνεται πως είναι ο Σύλλογος “Αθλητισμός – Φύση – Πολιτισμός” ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή μας (για τον οποίο σύλλογο ζητήσαμε να μάθουμε περισσότερα και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά).
Συγκεκριμένα, μέλη του Συλλόγου έλαβαν μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και αγώνες και όπως μας ενημερώνει με δελτίο τύπου ο Σύλλογος τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

  • στο 4οOPEN Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, 3-10 Σεπτεμβρίου 2011, τα μέλη του Συλλόγου μας Νίκη Λαζή και Θεόδωρος Λαζής πήραν δύο πρώτες θέσεις.
  • στον αγώνα δρόμου θυσίας των Γιαννιτσών, 15,6 χιλιομέτρων, στις 10-9-2011, συμμετείχαν τα μέλη του Συλλόγου μας Αλεξόπουλος Αλέξης, Κακάρογλου Ευάγγελος, Μεσαλάς Αθανάσιος, Ντούφη Ευαγγελία, Ματόπουλος Αντώνιος, Λαζής Νίκος, Ξανθόπουλος Λεωνίδας, Στανίτσας Γεώργιος. Ο Ξανθόπουλος Λεωνίδας τερμάτισε 2ος με χρόνο 58 λεπτά.
  • στις 10-9-2011 στο Μαραθώνιο Ολύμπου-το δυσκολότερο αγώνα στην Ελλάδα- το μέλος μας Ιρένα Μαλιμπόρσκα-Κυριακού τερμάτισε .