Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Να συγκληθεί επιτέλους η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου – για να κλείνει το θέμα με οριστική ανακατανομή, αλλιώς θα έχουμε συνεχώς τέτοια!

ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΦΥΦΗΣ!
Για διαβάστε τι γράφει σε ανάρτησή του ο Χάρης Μόχλας στα “Χρονικά”, ΕΔΩ, γιατί στο τέλος θα γίνουμε όλη η περιοχή “γραφικοί” και θα τρέχουμε καθημερινά να ψάχνουμε αποφάσεις που ανατρέπουν την καθημερινότητά μας.
Ας μπει επιτέλους μια σειρά, να πούμε ΔΗΜΟΣΙΑ τι θέλουμε και που το θέλουμε, άμεσα. Γιατί αν τα παιδιά αλλάζουν συνεχώς σχολεία με μια απόφαση κάθε 2-3 μήνες και εμείς “πάσχουμε” από πρόταση/προτάσεις, τότε θα δίνουμε βήμα για διάφορες ενέργειες.
Άσε που κανείς δεν θα μπορεί να κάνει οποιονδήποτε προγραμματισμό (από τους γονείς τους ίδιους και τα παιδιά, μέχρι το Δήμο που θα χρηματοδοτεί τη μεταφορά με λεωφορεία)…

Μία απάντηση στο “Να συγκληθεί επιτέλους η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου – για να κλείνει το θέμα με οριστική ανακατανομή, αλλιώς θα έχουμε συνεχώς τέτοια!”

Αχ μαζέψτε σας παρακαλώ τα σκυλάκια των κομμάτων…!Εδώ μιλάμε για το μέλλον των παιδιών και τα θεμέλια της κοινωνίας μας…Φλυτούρης και λοιποί δεν χωράνε…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.