Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Να σταματήσουμε όλοι μας το μίσος για την πόλη μας

Κε αντιδήμαρχε, εσείς καλά τα λέτε αλλά επειδή τα ευχολόγια και οι διαπιστώσεις είναι δυστυχώς πλέον άχρηστα, η “Περισκόπηση” σας έχει μια πρόταση – διατυπωμένη στο στυλ που συνηθίζει –  στο τέλος της ανάρτησης* 
Δεν πέρασε πολύ καιρός που εθελοντές με εξοπλισμό του Δήμου μας και ιδιαίτερα από το Μακροχώρι, καθάρισαν το Βήμα του Αποστόλου Παύλου. Κυριολεκτικά άλλαξε όψη ένα σπάνιο θρησκευτικό μνημείο που προσελκύει χιλιάδες τουριστών. Μόνο που αυτή η αξιοπρεπής εικόνα δεν κράτησε για πολύ. Πάλι κατάντησε ντροπή όλων μας. Είναι γνωστό ότι τα βράδια εκεί συχνάζουν νέα παιδιά. Τα δικά μας παιδιά. Με την παιδεία και το σεβασμό στην κοινή περιουσία που τους δώσαμε. Δυστυχώς κάποιοι ελάχιστοι νέοι δεν σέβονται τίποτε.

Αυτό δεν πρόκειται για θρησκοληψία ή κάτι ανάλογο. Πρόκειται για απλά και βασικά πράγματα. Για σεβασμό όπως διεκδικούν και οι ίδιοι. Αν δεχθούμε ότι είναι γενικευμένη η κατάσταση τότε οι ευθύνες και η ντροπή είναι μόνο δική μας, των μεγάλων. Εάν αυτοί οι ελάχιστοι νεαροί είναι παραβατικής και αντικοινωνικής συμπεριφοράς, πρέπει να βρούμε εμείς πάλι τον τρόπο για να σταματήσει η ασέβεια και το μίσος τους για τη πόλη μας. Εάν επανέλθει τουλάχιστον η αίσθηση της ντροπής, θα διορθωθούν πολλά που τώρα τα βλέπουμε ως συνηθισμένα και φυσιολογικά. Αν και ο Δήμος Βέροιας, αποκατέστησε την εικόνα, ακριβώς την επομένη, με στυλό αυτή τη φορά, ξαναλέρωσαν.
Θεοδωρίδης Θεόδωρος

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη

* Κε Θεοδωρίδη, τσακώστε τα τσακάλια που κάνουν τις ζημίες, ζητήστε να τιμωρηθούν με κοινωνική εργασία – γίνεται πλέον και στη χώρα μας – και τη μέρα που θα πάνε να καθαρίσουν αυτά που έκαναν βγάλτε στο δρόμο τις ντουντούκες του Δήμου σας για μια ανακοίνωση για να μαζευτεί όλη η Βέροια (και κυρίως οι φίλοι τους), για να τους καμαρώσει να αποκαθιστούν το …”έργο” τους! Να δούμε τότε θα επαναληφθεί το σκηνικό ή όχι; 

Μία απάντηση στο “Να σταματήσουμε όλοι μας το μίσος για την πόλη μας”

Τζάμπα το λες blogger….τους ψηφοφόρους τους και τις κλίκες τους….κανείς θεοδωρίδης δεν θα τους αναγκάσει σε τέτοια ήπια τιμωρία….μόνο στην βασανιστηκή-να τους έχουν χρόνο με το χρόνο απο΄κοντά…..ανήμπορους να αντιδράσουν!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.