Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Με εκπλήξεις ο κατάλογος των αποδοχών στους Δήμους

ΚΑΙ Η ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
 
Η απογραφή του ετήσιου μισθολογικού κόστους των δημοτικών επιχειρήσεων ξεκίνησε πριν από δύο μήνες με πρωτοβουλία του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντ. Ρόβλια, αλλά δεν τελείωσε ποτέ!
Λείπουν στοιχεία από 95 δήμους της χώρας, σε σύνολο 325. Στον κατάλογο των Δήμων της χώρας που δεν έστειλαν στοιχεία, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι 3 δήμοι της Ημαθίας – άρα έγινε δουλειά και στοιχεία πήγαν στο υπουργείο.
Δυστυχώς όμως πλέον στη χώρα αυτή κοιτάμε να “κοντύνουμε” το ψηλό και όχι να δώσουμε ύψος στο κοντό! Δηλαδή, αντί να αναρωτηθούμε πως….

….θα αυξήσουμε λιγάκι τους μισθούς – ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματική οικονομία για να ανταποκριθούν οι εργαζόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών (χθες ανακοινώθηκε πως το 76% των Ελλήνων ΔΕΝ μπορεί να πληρώνει άλλους φόρους και αυξημένους λογαριασμούς) – κοιτάμε να φέρουμε σε αντιπαράθεση κοινωνικές ομάδες για το ποιος παίρνει τα πιο πολλά.
Στην λίστα πάντως με τα πιο πολλά εμφανίζεται και η Ημαθία, για την οποία φαίνεται λογιστής δήμου, που βρίσκεται σε “πράσινο” δείκτη οικονομικής κατάστασης, να αμείβεται με το ποσό των  53.857,98 ετησίως, ήτοι μηνιάτικο λίγο μεγαλύτερο από 4 χιλιάρικα (υπολογισμένο με 13 μισθούς).