Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ένας ακόμη γύρος απειλών, μέχρι να ληφθούν νέα μέτρα.

Συντονισμένη είναι πλέον η επίθεση των ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, και Γερμανίας που μας δάνεισαν (το “Γερμανία” δεν είναι τυχαίο, δείτε την πρώτη σελίδα του Μνημονίου και θα καταλάβετε το …extra ζόρι της Αγγελικής και του Σόϊμπλε).
Οι δανειστές μας – αρπακτικά μας καλούν να βρούμε άκρη, αλλιώς 6η δόση δεν έχει! Και εμμένουν σε εκκλήσεις για συναίνεση, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως μια ενδεχόμενη πτώχευση της χώρας μας θα επιφέρει τεράστια προβλήματα στους ίδιους. Για αυτό επιμένουν και επιμένουν συνεχώς, για αυτό και δεν το βάζουν κάτω. Για αυτό λένε πως “..οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα δεν έχουν καταρρεύσει, αλλά παρατάθηκαν“.
Χειρότερος απ’ όλους ο…

…Γερμανός υπουργός οικονομικών, ο οποίος σε συνεδρίαση της Βουλής της χώρας του κάλεσε την Ελλάδα να υλοποιήσει το συμφωνηθέν πρόγραμμα δημοσιονομικής επαναφοράς και έθεσε ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου την επιτυχή ολοκλήρωση της διακοπείσας αποστολής της τρόικας: “Πρέπει να το ξέρουν αυτό στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν περιθώρια αποφάσεων“, δήλωσε χαρακτηριστικά.