Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συγκέντρωση των κατοίκων στο Πλατύ για την κατάργηση του Γυμνασίου

Συγκεντρώθηκαν σήμερα στον προαύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Πλατέος εκατοντάδες κάτοικοι, μετά από την πρόσκληση της τοπικής Αρχής και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ώστε να ενημερωθούν για τις μέχρι τώρα κινήσεις που έγιναν ώστε να ανατραπεί η άδικη απόφαση για την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος.
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, ο αντιδήμαρχος Σ. Ανδρονίδης καθώς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις ενέργειες που έγιναν μέχρι σήμερα (έγινε και αναφορά στον δικαστικό αγώνα που ξεκινά άμεσα) ενώ το λόγο έλαβε και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μ. Κωνσταντινίδης ο οποίος ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες με την κα Χριστοφυλλοπούλου την οποία και ενημέρωσε εκτενώς για το τι ακριβώς συμβαίνει. Να σημειωθεί πως…

τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας – και όχι μόνον αυτά – είχαν ενημερωθεί ήδη από χθες το βράδυ για την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία.
Επίσης ο ίδιος σύμβουλος επέρριψε ευθύνες για το λουκέτο στον Δήμαρχο και τον προέτρεψε να στείλει ο Δήμος στην Αθήνα την πρόταση του για ανακατανομή του μαθητικού δυναμικού και να συνεργαστεί άμεσα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες ώστε να ενισχυθεί η θέση του Δήμου πως μπορούν όλα τα σχολεία να μείνουν ανοικτά.
Στη συνέχεια κάτοικοι εγγράφηκαν σε κατάλογο με σκοπό να συγκροτηθεί επιτροπή η οποία θα αναλάβει το συντονισμό των περαιτέρω ενεργειών.