Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ενδιαφέρουσα η παράθεση απόψεων στην εκπομπή του Χ. Καφτεράνη σήμερα

Πολλά και ενδιαφέροντα άκουσαν οι ακροατές της εκπομπής του Χάρης Καφτεράνη σήμερα, στη συζήτηση που έγινε μεταξύ Ανδρονίδη, Τσιάπλα, Κιρκιλιαννίδη και Γιοβανόπουλου για το θέμα των συγχωνεύσεων και ειδικότερα και για το θέμα με το Γυμνάσιο Πλατέος.
Υπήρξαν και τηλεφωνικές παρεμβάσεις από ακροατές κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με τις οποίες οι τελευταίοι απηύθυναν ερωτήματα στους καλεσμένους.
Τα συμπεράσματα που βγάζει ο καθένας είναι καθαρά υποκειμενικά, το ζήτημα όμως παραμένει και είναι φλέγον (ίσως γιατί δίνει και το στίγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει και σε άλλα επίπεδα – και σε άλλα ζητήματα, στο άμεσο μέλλον): ένα σχολείο κλείνει και απαιτείται συνεχής εγρήγορση και διεκδικήσεις ώστε να ανακληθεί η απόφαση και αυτό να μείνει ανοικτό. Όσο για την άποψη μου, την είπα, την έγραψα και θα την επαναλάβω: πρόκειται για θέμα κοινωνικό (όχι πολιτικό), το οποίο όμως προέκυψε με καθαρά πολιτικές αποφάσεις οι οποίες μπορούν να ανατραπούν επίσης με πολιτικές αποφάσεις. Όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να εξεταστούν όταν έρθει το …πλήρωμα του χρόνου!