Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βραδιά reggae μουσικής στο Στανό Χαλκιδικής (26/8/2011)

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011 ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Α.Σ «ΘΥΕΛΛΑ» Στανού Χαλκιδικής διοργανώνουν reggae βραδιά στο Δημοτικό Σχολείο Στανού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ live
  • Οπτικοακουστικό αφιέρωμα στον BOB MARLEY για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
τιμή εισόδου : 6 ευρώ (για την οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων)
Για τους φίλους μας που θα έρθουν από μακριά θα υπάρχει χώρος για ελεύθερο camping στο γήπεδο Στανού.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Πολιτιστικός Σύλλογος – Αννα 6982 151 827
Αθλητικός σύλλογος – Βασίλης 6939 208 585
Λίγα λόγια για το ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ
Τα τελευταία 7 χρόνια το κακό συναπάντημα εξελίχθηκε σταδιακά σε 9-μελή μπάντα. Στοιχεία του ο  κοινωνικός-άμεσος ελληνικός στίχος και οι αυτοσχεδιασμοί.
H reggae που παίζουν δεν μοιάζει πολυ με την παραδοσιακή καθώς μέσα της έχουν εισχωρήσει επιρροές (hiphop,funk,disco,break κ.α). Αφετηρία για τις πρώτες συναυλίες υπήρξαν διάφορα αντιρατσιστικά και πολιτιστικά festivals στην βόρεια Eλλάδα καθώς και συναυλίες σε πανεπιστημιακούς χώρους. Τον Ιούνη του 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα ,χωρίς label το οποίο εξαντλήθηκε. Έχουν εμφανιστεί ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής (groundation,dub inc..) καθώς και σε πολλαπλά festivals σε χωριά και πόλεις της Eλλάδας.
Την Παρασκευή 26 Αυγούστου θα παίξουν στον Στανό Χαλκιδικής με ένα πλήρες πρόγραμμα περιλαμβάνοντας κυρίως δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές. Μερικά από τα πιο γνωστά τους κομμάτια είναι τα «Απαγορεύεσαι» , «Μεγάλο Αφεντικό» , «Μπανανιά». Η Dub μουσική ως εξέλιξη της reggae φαίνεται να τους έχει στιγματίσει στα επόμενα βήματα τους, ένα από τα οποία είναι το νέο cd που αναμένεται σύντομα και περιλαμβάνει πολλά από τα κομμάτια που θα ακουστούν στα επόμενα live.
Το Κακό Συναπάντημα αποτελούν σήμερα οι:
Ste (lyrics,vocs,guitar) ,Northical (lyrics,vocs,samples,dubs), Natural (bass), Lorrd (drums), Myta (guitar) ,Baglan (keys), Lemon (percussion) ,Vaso (vocs,flute) ,Steve (sound engineer).