Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Το δελτίου τύπου του Δήμου Αλεξάνδρειας για τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου

Με δελτίο τύπου το οποίο μόλις εκδόθηκε, ο Δήμος ενημερώνει τους δημότες και τα ΜΜΕ για τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την οποία σας ενημερώσαμε αμέσως μόλις λήφθηκε η απόφαση να γίνει.

Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:
Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 20:30, κάλεσε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αλεξάνδρειας, ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Γκιουρτζής, με αφορμή την αριθ. 71327/Δ4/24-06-2011 (ΦΕΚ 1575/Β/27-06-2011) απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κας Παρασκευής Χριστοφιλοπούλου «Κατάργηση σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», στην οποία περιλαμβάνεται η κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος από το σχολικό έτος 2011-2012.
Τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισε νωρίς σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση του δήμου, μόλις περιήλθε σε γνώση της η παραπάνω απόφαση του Υπουργείου για κατάργηση του Γυμνασίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος, η οποία είναι σε αντίθεση με τις θέσεις και προτάσεις του Δήμου Αλεξάνδρειας προς το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σχετικά με τις καταργήσεις, συγχωνεύσεις και ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων, όπως διατυπώθηκαν στην αριθ. 125/4-3-2011 απόφαση-ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου και στην αριθ. 1/19-3-2011 απόφαση του «Οργάνου Χάραξης Γενικής Δημοτικής Πολιτικής» του δήμου, στο οποίο συμμετέχουν οι επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων. 
Στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί, επίσης, για να παραστούν, οι βουλευτές του νομού Ημαθίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας και ο προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξάνδρειας.

4 απαντησεις στο “Το δελτίου τύπου του Δήμου Αλεξάνδρειας για τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου”

Κάποιος ισχυριζόταν λέγοντας προς τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατέος ότι < < δεν υπάρχει λόγος να προβείτε σε καμία ενέργεια γιατί απλά δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το γυμνάσιο Πλατέος >>.
Μήπως ο κύριος αυτός έχει το θάρρος , το κουράγιο και ίσως το θράσος να δώσει εξηγήσεις στα μέλη του συλλόγου μετά τα νέα δεδομένα.

οι κάτοικοι του Πλατέος ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΈΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΦΕΚ?

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΛΑΤΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ.
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.