Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τοποθέτησαν κολωνάκια και έκλεισαν τον Πεζόδρομο

Ξεκίνησαν να υλοποιούν αποφάσεις που ελήφθησαν στην προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος (τον Ιούνιο – δείτε ΕΔΩ) και μπράβο στα παιδιά που είναι στο συμβούλιο.
Ήδη, εδώ και λίγες ημέρες, έχουν τοποθετηθεί στον πεζόδρομο ….

πινακίδες και κολωνάκια που καθιστούν αδύνατη την πρόσβαση αυτοκινήτων σε αυτόν.
Από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 7 το πρωί τα μόνα… οχήματα που στην ουσία θα πρέπει να κινούνται επάνω στον Πεζόδρομο είναι μόνο ποδήλατα και παιδικά καροτσάκια (αν και θεωρητικά βάσει ΚΟΚ και ορισμένων αποφάσεων δεν θα πρέπει να κινείται τίποτε εκτός των παραπάνω και των οχημάτων τροφοδοσίας ή οχημάτων κατοίκων, τα οποία φέρουν ειδική άδεια).
Αν και τόσες μέρες που το παρατηρώ, είδα αρκετά καρναβάλια να μπαίνουν με τα αυτοκίνητά τους από τις κάθετες (που είναι ανοιχτές) και να συνεχίζουν απτόητοι μέσα στον πεζόδρομο.
Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον δρόμο πίσω από το σταθμό Πλατέος, που “πηγαίνει” παράλληλα με τις γραμμές. Και εκεί τοποθετήθηκαν πληροφοριακές πινακίδες και κολωνάκια, αφού πρόκειται για πεζόδρομο.
Η “Περισκόπηση” ξεκάθαρα είναι μαζί με το συμβούλιο και επικροτεί και θα αναδεικνύει τις όποιες προσπάθειες κάνουν όλα τα μέλη του και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.**
Σειρά έχει τώρα να δούμε τι συμβαίνει με τη δυσοσμία, που δεν μας αφήνει να βγούμε στις αυλές!
**Κάποιοι σκόπιμα θα αναρωτηθούν “γιατί;”, αφού με τη σημερινή πλειοψηφία στη Δημοτική Κοινότητα ήμασταν “αντίπαλοι” στις τελευταίες εκλογές – και θα έπρεπε μόνο να βρίσκουμε αρνητικά και να κάνουμε την τρίχα τριχιά με το παραμικρό. Η απάντηση είναι απλή: οι εκλογές τελείωσαν, και από εκλογές και αντιπαλότητες χορτάσαμε! Τώρα προέχει να δούμε όλοι μαζί, ο κάθε ένας από όπου μπορεί, πως μπορούμε να κάνουμε 5 πράγματα για το χωριό ή για την περιοχή γενικότερα.