Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σειρά του Σίλβιο τώρα! Τρομοκρατημένοι οι Ευρωπαίοι, μέχρι και για ευρωομόλογο μιλάνε τώρα!!

Εκτάκτως σήμερα συνεδριάζουν οι Ευρωπαίοι, αφού βλέπουν πως οι κερδοσκόποι έχουν βάλει πλέον στο μάτι την Ιταλία, το δεύτερο “Ι” από τα γνωστά πλέον “PIIGS”. – τα έχουμε πει πολλές φορές ΕΔΩ, ή ΕΔΩ
Οι υποτιθέμενες κεφαλές της Ευρώπης (Βαν Ρομπάϊ, Τρισέ, Γιούνκερ κλπ) άρχισαν να παίρνουν είδηση ότι πλέον κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, πόσο μάλλον η 3η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, η οποία είναι της ίδιας “δομής” με την ελληνική, την ισπανική και την πορτογαλική.
Φανταστείτε πως γίνεται πλέον λόγος μέχρι και για ευρωομόλογο, κάτι το οποίο απέκλειαν όταν δέχονταν επιθέσεις η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία.
Τα ιταλικά κρατικά ομόλογα χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους από την ….

…προηγούμενη εβδομάδα ενώ έγινε και το ωραίο (αλλά όχι απίθανο στις εποχές που ζούμε): τα ιταλικά ομόλογα που όλοι θέλουν να ξαφορτωθούν δέχονται επίθεση με αφορμή – και όχι μόνο αυτό, απλά αυτό ήταν το …σύνθημα – μια ιδιωτική διαμάχη. Ιταλικό δικαστήριο επιδίκασε την προηγούμενη εβδομάδα αποζημίωση ύψους 560 εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρία ανταγωνιστική αυτής του Berlusconi. Μετά από αυτό το ισχυρό πλήγμα στον ιταλό πρωθυπουργό, αλλά και τις δημόσιες πλέον διαφορές του Silvio με διάφορους υπουργούς του, οι …..αγορές θεωρούν και προεξοφλούν πως η κατάσταση θα χειροτερέψει και έχουν αρχίσει το ξεφόρτωμα!