Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αναξιόπιστοι και στη απομονωμένοι γωνία = επικίνδυνοι για μια ακόμη φορά, ίσως περισσότερο από ποτέ

Οι γίγαντες με τα πήλινα πόδια, οι εκδότες, έχουν αποδυθεί τον τελευταίο καιρό σε έναν ατέλειωτο πόλεμο, την κατάληξη του οποίου ουδείς μπορεί να προβλέψει. Η εποχή κατά την οποίο συμμετείχαν στη χάραξη της πολιτικής, η εποχή κατά την οποία προωθούσαν με μπιλιετάκια υπουργούς και βουλευτές έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Η εποχή κατά την οποία μπορούσαν και επηρέαζαν δεκάδες χιλιάδες κόσμου μέσα από τις φυλλάδες τους έχει περάσει επίσης: πλέον όλοι (πλην των ηλιθίων) έχουμε καταλάβει τι παιχνίδι γίνονταν και γίνεται με την “ενημέρωση”.
Και τώρα προσπαθούν να παρέμβουν, με …
δημοσκοπήσεις, έρευνες και άλλα τέτοια εργαλεία, ώστε 1) να τσιμπήσουν κάτι από αναγνωστικό κοινό 2) να κάνουν και τη λεζάντα τους εκεί που θέλουν 3) να κάνουν καμία εξυπηρετησούλα σε φίλους μπας και τσιμπήσει κανά έργο, κανά τηλεοπτικό κανάλι κλπ κλπ  ο εκδότης που είναι ταυτόχρονα και εργολάβος ή επιχειρηματίας ή επίδοξος καναλάρχης.
Δυστυχώς για αυτούς (και τους πολιτικούς που είναι φίλοι τους και που πρώτα ρίχνουν άδεια για να κρίνουν και μετά κάνουν κάποια πολιτική κίνηση) αλλά ευτυχώς για εμάς σήμερα υπάρχουν και άλλοι, πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να μαθαίνουν τι γίνεται στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας….