Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα, όχι μόνο η Ελλάδα της μιζέριας (που έχουν ψοφήσει να μας την αναδεικνύουν)…


Με πρωτοβουλία του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Κοζάνης και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Δικτυακών Τεχνολογιών του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και εκδόσεων Διόφαντος (ΙΤΥΕ), ξεκίνησε η ένταξη των σχολικών μονάδων της πόλης της Κοζάνης στο Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών του Δήμου (ΜΑΝ).
Ήδη ολοκληρώθηκε η παροχή υπέρ-υψηλών ταχυτήτων διαδικτύου στη…

…Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης και σε τρία σχολεία της πόλης (1ο Βαλταδώρειο, 2ο & 5ο Γυμνάσια Κοζάνης) με τη διασύνδεσή τους στο Μητροπολιτικό Δίκτυο Οπτικών Ινών. Παράλληλα, γίνονται εργασίες για τη διασύνδεση και των υπολοίπων σχολείων στα οποία καταλήγει οπτική ίνα από το MAN του Δήμου.

ΥΓ.: Για την επίτευξη αυτού του έργου συνεργάστηκαν με το Δήμο Κοζάνης και την υπηρεσία Μηχανογράφησης, την ΔΕΠΕΠΟΚ και τους αρμοδίους υπαλλήλους, το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας (NOC), την Περιφ. Ενότητα Κοζάνης Κέντρο Δικτύου, τον ΟΤΕ Κοζάνης τμήμα Δικτύων και ιδιαίτερα με το Ινστιτούτο Tεχνολογίας Υπολογιστών και εκδόσεων Διόφαντος (ΙΤΥΕ) Διεύθυνση Σχολικού Δικτύου και Δικτυακών Τεχνολογιών, που χωρίς αυτό δεν θα είχαμε ακόμη αρχίσει, καθώς και τους συνεργάτες του ΚΕΠΛΗΝΕΤ.

πηγή: http://www.kozanilife.gr