Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σύσκεψη για τη ρύπανση στην "Τάφρο 66" στην Π.Ε. Ημαθίας

Την αυστηρή τήρηση των συστημάτων βιολογικού καθαρισμού, καθώς και την εφαρμογή και τήρηση όλων των προληπτικών και άλλων μέτρων με στόχο να μην επαναληφθούν εικόνες του παρελθόντος με ρύπανση στην Τάφρο 66 ζήτησε από τις βιομηχανίες κονσερβοποιίας ροδακίνου ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης σε σχετική σύσκεψη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ….

..εκπρόσωποι των βιομηχανιών της περιοχής με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΚΕ Κώστα Αποστόλου. Επίσης συμμετείχαν, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κώστας Καλαϊτζίδης και Στάθης Σαρηγιαννίδης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Ανάπτυξης και του Τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι φέτος οι έλεγχοι θα είναι ακόμη πιο συνεχείς και πιο εντατικοί, θα καταγράφονται όλες οι παραβάσεις και οι αστοχίες στη λειτουργία του συστήματος, και θα οδηγούνται όλες στη Δικαιοσύνη.
Η αντίστοιχη συνάντηση με τις βιομηχανίες της Πέλλας θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, με την παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και Πέλλας Θόδωρου Θεοδωρίδη και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.