Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξεκίνησε και τυπικά το Κολυμβητήριο, "…θα μπουν καθίσματα και ομπρέλες" μας είπε ο Τ. Παπαδόπουλος

Και τυπικά ξεκίνησε τη λειτουργία του για φέτος το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξάνδρειας.
Σήμερα τα παιδιά (αυτά που έχουν μια σχετική εμπειρία με το υγρό στοιχείο) αξιολογήθηκαν από τους προπονητές και από αύριο θα ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματά τους, εντασσόμενα σε ομάδες που θα καταρτιστούν ανάλογα με το επίπεδο το οποίο βρίσκονται οι μικροί κολυμβητές.
Όσο για τα μικρότερα και πιο βιαστικά (τα …πρωτάκια), αυτά θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή και να αρκεστούν για την ώρα στη μικρή πισίνα, μέχρι να “μετακομίσουν και αυτά δίπλα!
Στην εκδήλωση που έγινε σήμερα παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Φ. Δημητριάδης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου δημοτ. σύμβουλος Τ. Παπαδόπουλος ενώ δυο λόγια προς γονείς και κολυμβητές είπε ο προπονητής Τ. Παπαδόπουλος.
Κάποια στιγμή, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς σε ερώτηση της “Περισκόπησης” είπε πως θα λυθεί άμεσα (έστω και με προσωρινή λύση) και το θέμα με τις θέσεις των γονέων. Ο Πρόεδρος μας είπε πως αρχικά θα τοποθετηθούν ορισμένες ομπρέλες και καρέκλες, ώστε να διευκολυνθούν και οι γονείς (που τώρα ψήνονται στον ήλιο και αναμένουν όρθιοι). Και είναι κρίμα να μην έχει λυθεί αυτό το θέμα έως σήμερα, αφού το κολυμβητήριο είναι πραγματικό στολίδι για την περιοχή μας.