Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Φόλες σε ζώα (σίγουρα τις έριξαν άλλα – παραγματικά – ζώα) στην Νάουσα

η ανάρτηση από το “ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ”
Συγκλονισμένος από το χαμό του ενός χρόνου γάτου του, μας τηλεφώνησε ο καλός μας φίλος κ. Τάσος Γιτόπουλος. Ήταν η ψυχή της παρέας της οικογένειας του. Ο γάτος δηλητηριάστηκε δυο φορές  από φόλα και τη γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Προχθές  ήταν η μοιραία φορά. Ο  Τάσος τον έθαψε στο κτήμα, ενώ στα παιδιά του είπε ότι έφυγε ( τι θα μπορούσε να πει άλλωστε σε αθώες ψυχούλες, ότι υπάρχουν παρανοϊκοι και διεστραμμένοι δολοφόνοι, που αρέσκονται να δηλητηριάζουν αθώα ζωάκια;)
Ο Τάσος Γιτόπουλος μένει στην οδό Βάρναλη και Σεφέρη στη Νάουσα. Παρακαλεί όσους είδαν αυτόν που βάζει φόλες στη γειτονιά να τον πάρουν τηλέφωνο στο 6973061361.

Ελπίζουμε ότι η έκκληση του θα πιάσει τόπο, ενώ το πρόβλημα είναι τεράστιο στη Νάουσα και οι κίνδυνοι υγείας για τα μικρά παιδιά που μπορεί να έρθουν σε επαφή με τις επικίνδυνες φόλες ΑΜΕΣΟ. Το έγκλημα εναντίον των ζώων πρέπει να  σταματήσει και ο δολοφόνος  ή οι δολοφόνοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Το τηλέφωνο του Τάσου στη διάθεση και της φιλοζωικής εταιρείας της Ημαθίας, που μπορεί να τον βοηθήσει άμεσα. Και φυσικά είναι στη διάθεση της δημοτικής αρχής της πόλης, η οποία σε θέματα προστασίας των αδέσποτων παίρνει ένα πελώριο ΜΗΔΕΝ!! Οι φόλες πάνε σύννεφο στην πόλη κύριε δήμαρχε. Πρέπει να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι για να αντιδράσετε επιτέλους;