Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τι μπορείτε να κάνετε με τα μεγάλου όγκου απορρίμματά σας

Μετά από κάθε μεγάλη γιορτή, όπως η σημερινή, συνήθως οι γειτονιές στα χωριά μαζεύονται για το απογευματινό καφεδάκι. Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα στη γειτονιά μου και κάπου η συζήτηση έφτασε στα σκουπίδια (και στο πρόβλημα που δημιουργείται με τη μεταφορά και διάθεσή τους από την πρώτη του επόμενου μήνα). Κάποιες από τις νοικοκυρές ρωτούσαν τι θα κάνουν με τα σκουπίδια που έχουν μεγάλο όγκο.
Με έναυσμα λοιπόν τη συζήτηση αυτή υπενθυμίζουμε μια παλαιότερη ανάρτηση (ΕΔΩ), η οποία είχε γίνει στις αρχές του χρόνου όταν από ραδιοφώνου είχα ζητήσει έναν τηλεφωνικό αριθμό στα γραφεία του Δήμου ώστε να ειδοποιούμε να στέλνουν ένα φορτηγό για τέτοιου είδους αντικείμενα.
Ο αριθμός είναι 2333 350 102. Καλείτε, λέτε τι έχετε και έρχονται.

Όσο για τα σκουπίδια που τέτοια εποχή συνήθως βγαίνουν από μπαξέδες, ζαρντινιέρες, κήπους κλπ, προσπαθούμε να μειώσουμε τον όγκο τους στο ελάχιστο δυνατό. Σκεφτείτε και την κομποστοποίηση αλλά και το χρήμα που θα πρέπει να δίνει από την πρώτη του επόμενου μήνα η Δημοτική Αρχή (δηλαδή όλοι μας) για τη μεταφορά του συνόλου των σκουπιδιών του Δήμου….