Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τα 155 χθεσινά "ναι" ΔΕΝ αποτελούν προϋποθεση και για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα επανέλαβε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρος Αθανασιάδης μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Πρώτη Γραμμή”.
Και από ότι φαίνεται ίσως να μην είναι ο μόνος.
Ίσως λοιπόν και να κάνουν λάθος (στην πολιτική τους εκτίμηση) όσοι υπολογίζουν πως οι 155 θα πάνε “μπλόκ” και στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού Νόμου – πλαίσιο που θα το συνοδεύει και θα το εξειδικεύει.
Γιατί….
…άλλο πράγμα να μην ψηφίσεις την κυβέρνηση που έχει αναδειχθεί με το κόμμα με το οποίο εκλέχθηκες και βγήκες βουλευτής (θα κατηγορηθείς το λιγότερο για αποστασία) και άλλο πράγμα να μην ψηφίσεις έναν νόμο ή μια συμφωνία την οποία στο κάτω-κάτω δεν τη γουστάρει και κανείς στην εκλογική σου περιφέρεια (θα είσαι και ήρωας, γιατί πήγες κόντρα και δεν συμμετείχες στο γενικότερο ξεπούλημα).

Μία απάντηση στο “Τα 155 χθεσινά "ναι" ΔΕΝ αποτελούν προϋποθεση και για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου”

Ποιος αγαπητέ μου δεν θα ψηφίσει?????Ο Θανασάκης που αυτό που ζητούσε ήταν να γίνει Βουλευτής για να αποδείξει στον Πατέρα του ότι μπορεί και αυτός να είναι Βουλευτής???/ Καλά ο Σιδηρόπουλος εδώ και χρόνια είναι σε πλήρη αποχή απο την Ημαθία και σκασίλα του την πήρε την βουλευτική του σύνταξη. Όσο για τον Άγγελο το εσωτερικό τον τραγανάνε απο καλά αλλά είναι μικρός να πεί όχι στον Μπαμπά Παπανδρέου γιατί απλά μετά δεν θα είναι ποτέ Βουλευτης…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.