Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο υδατόπυργος, ο Δήμαρχος και το πόρισμα των ελεγκτών

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίδας “Τα Λέμε” αναδεικνύει ένα θέμα το οποίο συζητιέται ιδιαίτερα έντονα τις τελευταίες ημέρες.
Αφορά την υπόθεση του υδατόπυργου (έργο από την περίοδο που ο Φ. Δημητριάδης, σημερινός δήμαρχος Αλεξάνδρειας, ήταν δήμαρχος Πλατέος) και το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης, για το έργο ύψους 1.000.000 ευρώ. Για το συγκεκριμένο θέμα είχαν ακουστεί πολλά πριν από έναν και πλέον χρόνο.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ αλλά και στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας.

Όπως αναφέρθηκε στο Ράδιο Αλεξάνδρεια, ο ίδιος ο Δήμαρχος σε κουβέντα που έγινε (όχι δήλωση) για το θέμα είπε ότι θα μιλήσει αύριο, μετά την επιστροφή του από την Αθήνα.

3 απαντησεις στο “Ο υδατόπυργος, ο Δήμαρχος και το πόρισμα των ελεγκτών”

Σήμερα από το Εφετείο καταδικάστηκαν σε 10 μήνες φυλάκιση τα φιλαράκια σου φίλε Λιολιόπουλε ο παραλίγο συμπαραστάτης του Δημότη Καρέλης, και ο νύν Δημοτικός Σύμβουλος Τσιφόπουλος που εσύ στήριξες ,τι έχεις να μας σερβίρεις για αυτό? Φιλάκια!!

Εχω μια απορια. Πως γινεται ο εργολαβος που πηρε το εργο “σκανδαλωδως” απο τον Δημητριαδη να εκανε σκληρο και “ακριβο” αγωνα για τον αντιπαλο του ;; Μπορεις να με βοηθησεις;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.