Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Νέο πολυμελές συμβούλιο στο Φίλιππο Μελίκης. Παίκτης-Προπονητής ο Γιώργος Νταμτσιος


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Φιλίππου Μελίκης,που έγινε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2010. Παρά την αποχώρηση τεσσάρων μελών του Δ.Σ. (Μπιτόπουλος Δημήτρης, Ζειμπέκης Γιάννης, Λιολιόπουλος Γ. Νικόλαος, Παραπούρας Σωτήριος), νέο Δ.Σ. προέκυψε με τη συμμετοχή παλιών και καινούριων παραγόντων. Το νέο Συμβούλιο αποτελείται από 13 μέλη, συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 16 Ιουνίου  και έχει ως εξής:

Πρόεδρος:Παπαιωάννου Κυριάκος
Αντιπρόεδρος Α: Βενιόπουλος Κώστας
Αντιπρόεδρος Β: Μελιτζανάς Χρήστος
Ταμίας: Πασιόπουλος Γιώργος
Γεν.Γραμματέας: Γκόλιας Χρήστος
Υπευθ. Δημ. Σχέσεων: Ντάμτσιος Βασίλης, Μολαγιαννίδου Ζαχάρω
Υπευθ. Παιδικών Τμημάτων: Λιολιόπουλος Β. Νικόλαος
Υπευθ. Τύπου: Κουφόπουλος Αντώνης
Εφορος Ιματισμού: Παραπούρας Αθανάσιος
Μέλη: Θεοχαρόπουλος Μάκης, Τσιμόπουλος Θωμάς, Μπούρας Σωτήρης

Αμέσως έγινε πρόταση για να αναλάβει το πόστο του προπονητή στο Ντάμτσιο Γιώργο, ο οποίος θα έχει και ρόλο ποδοσφαιριστή. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο πρώην προπονητής του Αχιλλέα Νεοκάστρου, Νησελίτης Αντώνης. Ο βασικός στόχος που τέθηκε είναι να παίξει η ομάδα όσο δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Επίσης, μεγάλο βάρος θα δοθεί στα παιδικά τμήματα, που πέρυσι είχαν μεγάλη επιτυχία, με τη συμμετοχή 60 περίπου παιδιών.
Σειρά παίρνουν τώρα αγωνιστικά και οργανωτικά θέματα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει συζήτηση με το υπάρχον δυναμικό, μέσα στα πλαίσια όμως ενός κατά πολύ μικρότερου μπάτζετ. Από εκεί και πέρα,στα σχέδια της διοίκησης είναι μια συνάντηση με το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Δημητριάδη Φώτη, για να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα της ομάδας με κυριότερο το γηπεδικό, καθώς το δημοτικό στάδιο Μελίκης έχει ραντιστεί και θα είναι έτοιμο για χρήση το 2012.