Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Και άλλος μουστερής για τους "αγανακτισμένους", αυτή τη φορά δεν μιλάμε για καπέλωμα όμως – αυτός κάποτε φόραγε κορώνα….!

η προ 37ετίας απάντηση που προφανώς ξέχασε!
Για να αντιληφθείς τα μηνύματα των καιρών πρέπει μεταξύ των αυτιών σου να μην υπάρχει το απόλυτο κενό. Τόσο ηχηρά είναι πλέον!!
Ο καιρός πέρασε και ο έκπτωτος παραμένει αμετανόητος! 37 χρόνια και ακόμη δεν έχει χωνέψει την απόρριψη, και κάνει παρεμβάσεις σε κάθε ευκαιρία. Νομίζει πως ακόμη κάτι παίζει. “Ρε λες; Μπας και…;” ίσως να αναρρωτιέται.
Διάβασα την δήλωση στήριξης του  στους αγανακτισμένους αυτής της χώρας. Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ότι το φαύλο σύστημα που τον στήριζε, το οποίο έμπασε το σόι του στην Ελλάδα, το άφησε να κυβερνήσει και να χωρίσει τον λαό στα δυό, το προίκισε σε γάμους και βαφτίσια, του έδωσε περιουσία που δεν έφερε όταν ήρθε να εγκατασταθεί εδώ, του χάρισε κοντέϊνερ γεμάτα με την περιουσία του ελληνικού λαού, δεν υπάρχει πια! Το απέρριψαν οι Έλληνες πριν από 37 ολόκληρα χρόνια με δημοψήφισμα.

Και επέλεξαν το ισχύον, το οποίο και αυτό τους απογοήτευσε ως φαίνεται. Και τώρα θέλουν όχι αλλαγή της μορφής του πολιτεύματος της χώρας. Θέλουν πρώτα-πρώτα αλλαγή στις νοοτροπίες και μετά στα πρόσωπα.
Γιατί το είχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες ΕΔΩ, όταν μάθαμε ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος (μεταξύ αυτών και ο εξοστρακισμένος μονάρχης στον οποίο τα τελευταία χρόνια επετράπη ξανά η είσοδος στη χώρα μας) θα μπουν στον κόπο να ξαναδηλώσουν πρόθυμοι και παρόντες για να (ξανα)σώσουν τη χώρα: “Οι ημέρες του σημερινού πολιτικού συστήματος – το οποίο όλοι μας αναθρέψαμε με την στάση μας, από το ’74 και μετά οι παλαιότεροι, από λίγο αργότερα και μετά εμείς οι νεώτεροι – είναι αποδεδειγμένα μετρημένες. Ο κόσμος δεν τα έχει με την Κυβέρνηση (η μάλλον δεν τα έχει ΜΟΝΟ με την Κυβέρνηση). Τα έχει με όλους! “Συμπαιγνία” τους αποκαλούσαν χθες στην Θεσσαλονίκη…..Γιατί, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι (υπάρχουν και τέτοιοι που ονειρεύονται εκτροπές….!), τα πάντα πλέον θα πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στο κτήριο της Πλατείας Συντάγματος….
—————————-
Βασιλιάδες υπάρχουν σε 3 περιπτώσεις:
1) αν είσαι πραγματικά καθυστερημένος και θεωρείς πως κάποιος συνάνθρωπός σου (ως ….γαλαζοαίματος) μπορεί να διοικεί κληρονομικό δικαίω μια χώρα όσο βλαξ και να είναι, απλά επειδή είναι ανώτερός σου (σε τι άραγε;)
2) αν είσαι σε μεσημεριανό της tv και γουστάρεις βασιλικά φρου-φρου και αρώματα και γάμους και γκλαμουριές,
3) αν έχεις την ηλικία μικρού παιδιού (ή την αφέλεια μικρού παιδιού, ακόμη και όταν μετράς την 4η δεκαετία της ζωής σου) και ονειρεύεσαι άσπρα άτια και πρίγκηπες που ΄ρχονται να σε πάρουν μαζί τους…..