Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δημοτικό Κολυμβητήριο: απαράδεκτη η κατάσταση στα πέριξ, πρέπει να βρεθεί λύση σύντομα

Πέρυσι είχαμε γράψει κάτι αλλά το θέμα έμεινε στάσιμο. Επίσης πέρυσι δεν είχα ίδια άποψη για το θέμα, είχα μεταφέρει αυτό που μου έλεγαν φίλοι γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξάνδρειας.
Σήμερα – πρώτη μέρα στο Κολυμβητήριο ως γονέας που το παιδί του πηγαίνει να μάθει να κολυμπάει – θα αναφέρω ότι είχαν απόλυτο δίκιο όσοι διαμαρτύρονταν για την κατάσταση που επικρατεί πέριξ του χώρου που βρίσκονται οι πισίνες.
Δεν υπάρχει…
…χώρος για να καθίσει κάποιος, ο ήλιος τρώει τους πάντες, υπάρχει πιθανότητα να διψάσει κανείς και να μην υπάρχει ένα ποτήρι νερό να πιει και το κυριότερο, οι γονείς “κρέμονται” σαν τα τσαμπιά από τα κάγκελα, γεγονός το οποίο δεν βοηθά καθόλου τους ανθρώπους που εργάζονται, γιατί τα παιδάκια προσέχουν τους γονείς παρά το μάθημα κολύμβησης.
Ας δει λοιπόν πως μπορεί να διορθώσει το θέμα ο Δήμος και ο υπεύθυνος πρόεδρος της Κοινωφελούς Τάκης Παπαδόπουλος, ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος για να μπορεί να υποδεχθεί άνετα και τους εκατοντάδες επισκέπτες-αναμένοντες γονείς.